Saltar al contingut principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Ministeri d'Economia i Hisenda
Espanya
Real decreto-ley 4/1990 de 28 de septiembre
1990
Espanyol
1*423 Elaboración de productos alimenticios diversos
TemaForma abreujada
CodiDescripció
1*423Elaboración de productos alimenticios diversos
TemaNota explicativa

Aquest codi no té nota explicativa.
TemaDescendents
CodiDescripció
Tema1*4231Elaboración de café y té y sucedáneos de café
Tema1*4232Elaboración de sopas preparadas, extractos y condimentos
Tema1*4233Elaboración de productos dietéticos y de régimen
Tema1*4239Elaboración de otros productos alimenticios n.c.o.p
TemaCorrespondències IAE (es)-CNAE-93 (es)
Codi CNAE-93 (es)Partició (*)Descripció
Tema153P2Preparación y conservación de frutas y hortalizas
Tema158P6Fabricación de otros productos alimenticios
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències IAE (es)-IAE (ca)
Codi IAE (ca)Partició (*)Descripció
Tema1*423--Elaboració de productes alimentaris diversos
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat

Aquesta classificació no disposa de formes agregades.