Saltar al contenido principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
--
1974
Català
415 Fabricació de sucs i conserves vegetals
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Conservació de fruites i productes hortícoles mitjançant envasament hermètic i esterilització (inclosos plats preparats els components bàsics de la qual siguin productes hortícoles); fabricació de polpa i pasta de fruites; preparació de confitures, melmelades i gelees; fabricació d'extractes i sucs vegetals; amaniment i farciment d'olives i fabricació de tota mena de confitats i conservació de productes vegetals per deshidratació, congelació i liofilizació. Abasta les conserves en vinagre, oli, salmorra, àcid acètic, alcohol, etc.
S'hi inclou l'elaboració de panses i fruits secs.
TemaDescendents
CodiDescripció
Tema4150Fabricació de sucs i conserves vegetals
TemaCorrespondències CNAE-74 (ca)-CCAE-93 (ca)
Codi CCAE-93 (ca)Partició (*)Descripció
Tema153P3Preparació i conservació de fruites i hortalisses
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CNAE-74 (ca)-NACE-70 (ca)
Codi NACE-70 (ca)Partició (*)Descripció
Tema414--Preparació de conserves de fruites i productes hortícoles
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CNAE-74 (ca)-CIIU-REV.2 (ca)
Codi CIIU-REV.2 (ca)Partició (*)Descripció
Tema311--Fabricació de productes alimentaris
Tema312--Fabricació de productes alimentaris
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat 41 sectors industrials
CodiDescripció
26Altres productes alimentaris i tabac