Saltar al contenido principal

415 — Fabricació de sucs i conserves vegetals

    Conservació de fruites i productes hortícoles mitjançant envasament hermètic i esterilització (inclosos plats preparats els components bàsics de la qual siguin productes hortícoles); fabricació de polpa i pasta de fruites; preparació de confitures, melmelades i gelees; fabricació d'extractes i sucs vegetals; amaniment i farciment d'olives i fabricació de tota mena de confitats i conservació de productes vegetals per deshidratació, congelació i liofilizació. Abasta les conserves en vinagre, oli, salmorra, àcid acètic, alcohol, etc.

    S'hi inclou l'elaboració de panses i fruits secs.

    Descendentes
    Código Descripción
    4150 Fabricació de sucs i conserves vegetals
    Correspondencia con CCAE-93 (ca)
    Código Descripción Particiones
    153 Preparació i conservació de fruites i hortalisses 3

    Rúbrica de la agregación 41 sectors industrials a la cual pertenece

    26 Altres productes alimentaris i tabac