Saltar al contenido principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
--
1974
Català
4251 Elaboració i envelliment de vins
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Obtenció de mosts (naturals, concentrats, apagats i estèrils), elaboració de misteles, elaboració de vins de taula i l'envelliment i conservació de caves.
S'hi inclou la refrigeració i la gasificació de vins i l'embotellament que es realitza conjuntament amb l'obtenció.
No s'hi inclou l'activitat d'embotellament quan és independent de l'obtenció (611.5), ni l'obtenció de vins que no puguin classificar-se separadament de la corresponent activitat agrícola (016.1).
TemaDescendents

Aquesta classificació no disposa de més nivells de desagregació.
TemaCorrespondències CNAE-74 (ca)-CCAE-93 (ca)
Codi CCAE-93 (ca)Partició (*)Descripció
Tema15321P2Fabricació de suc de raïm
Tema15932P3Elaboració i criança de vins
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CNAE-74 (ca)-NACE-70 (ca)
Codi NACE-70 (ca)Partició (*)Descripció
Tema4251--Vinificació industrial, conservació i manipulació de vins no escumosos
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CNAE-74 (ca)-CNAE-52 (ca)
Codi CNAE-52 (ca)Partició (*)Descripció
Tema212P5Indústries vinícoles i sidreries
Tema214P3Fabricació de begudes analcohòliques i aigües gasoses
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat CNAE-74 (ca)

Aquest codi no té forma agregada.

Aquesta classificació disposa de formes agregades a altres nivells.