Saltar al contingut principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
Decret 97/1995 de 21 de febrer
1995
Català
152 Elaboració i conservació de peix i productes a base de peix
TemaForma abreujada
CodiDescripció
152Elaboració i conservació de peix i prod. de peix
TemaNota explicativa

Aquest codi no té nota explicativa.
TemaDescendents
CodiDescripció
Tema1520Elaboració i conservació de peix i productes a base de peix
TemaCorrespondències CCAE-93 (ca)-CNAE-74 (ca)
Codi CNAE-74 (ca)Partició (*)Descripció
Tema416--Fabricació de conserves de peix i altres productes marins
Tema422P2Indústries de productes per a l'alimentació animal (incloses les farines de peix)
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 (ca)-IAE (ca)
Codi IAE (ca)Partició (*)Descripció
Tema1*416P1Fabricació de conserves de peix i altres productes marins
Tema1*422P2Indústries de productes per a l'alimentació animal, incloses les farines de peix
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 (ca)-CCAE-93 REV.1 (ca)
Codi CCAE-93 REV.1 (ca)Partició (*)Descripció
Tema152--Elaboració i conservació de peix i productes a base de peix
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat 3 nivells tecnològics
CodiDescripció
19Productes alimentaris
TemaAgregat 4 nivells tecnològics
CodiDescripció
21Productes alimentaris, begudes i tabac
TemaAgregat 55 sectors industrials
CodiDescripció
08Altres productes alimentaris i tabac