Saltar al contingut principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
Decret 97/1995 de 21 de febrer
1995
Català
154 Fabricació de greixos i olis (vegetals i animals)
TemaForma abreujada
CodiDescripció
154Fabricació de greixos i olis (vegetals i animals)
TemaNota explicativa

Aquest codi no té nota explicativa.
TemaDescendents
CodiDescripció
Tema1541Fabricació d'olis i greixos sense refinar
Tema1542Fabricació d'olis i greixos refinats
Tema1543Fabricació de margarina i greixos comestibles similars
TemaCorrespondències CCAE-93 (ca)-CNAE-74 (ca)
Codi CNAE-74 (ca)Partició (*)Descripció
Tema411--Fabricació d'oli d'oliva
Tema412P2Fabricació d'olis i greixos vegetals i animals (llevat d'oli d'oliva)
Tema413P2Sacrifici de bestiar, preparació i conserves de carn
Tema431P4Indústries del cotó i les seves mescles
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 (ca)-IAE (ca)
Codi IAE (ca)Partició (*)Descripció
Tema1*411P2Fabricació i envasament d'oli d'oliva
Tema1*412P1Fabricació d'olis i greixos vegetals i animals (llevat d'oli d'oliva)
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 (ca)-CCAE-93 REV.1 (ca)
Codi CCAE-93 REV.1 (ca)Partició (*)Descripció
Tema154--Fabricació de greixos i olis (vegetals i animals)
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat 3 nivells tecnològics
CodiDescripció
19Productes alimentaris
TemaAgregat 4 nivells tecnològics
CodiDescripció
21Productes alimentaris, begudes i tabac
TemaAgregat 55 sectors industrials
CodiDescripció
08Altres productes alimentaris i tabac