Saltar al contingut principal

0113 — Conreu d'hortalisses, arrels i tubercles

    Aquesta classe comprèn:

    • El conreu d'hortalisses de fulla o tija: espàrrecs, cols, tomàquets, naps, alls, patates, nyams, síndries, carxofes, coliflors i bròquils, enciams i escaroles, espinacs i altres hortalisses de fulla gran o tija feble.
    • El conreu d'hortalisses que donen fruit: cogombres i cogombrets, albergínies, melons, síndries, tomàquets, bla de moro dolç, pebrots no destinats a l'assecada o bé a la fabricació d'espècies i altres hortalisses que donen fruit.
    • El conreu d'hortalisses amb arrels, bulbs o tubercles: pastanagues, cebes, (incloses les escalunyes), naps, porros i altres al·liàcies i altres hortalisses amb arrels, bulbs o tubercles.
    • El conreu de bolets i tòfones.
    • El conreu de llavors per a llegums, incloses les llavors de bleda-rave sucrera (remolatxa sucrera) i excepte les llavors d'altres tipus de bleda-rave (remolatxa).
    • El conreu de bleda-rave sucrera (remolatxa sucrera).
    • El conreu d'altres hortalisses ncaa.
    • El conreu d'arrels i tubercles: patates, moniatos, mandioca, nyam i altres.

    Aquesta classe no comprèn:

    • El conreu de xilis, pebrots destinats a l'assecada o bé a la fabricació d'espècies i altres espècies i plantes aromàtiques (vegeu 0128).
    • El conreu de clapes de bolets. (vegeu 0130).

    Descendents

    Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.

    Proposta d'etiqueta curta

    Conreu hortalisses, arrels i tubercles

    Correspondència amb CNAE-2009 (es)
    Codi Descripció
    0113 Cultivo de hortalizas, raíces y tubérculos