CCAE-2009 (ca) Classificació catalana d'activitats econòmiques Metodologia 

Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
Decret 137/2008, de 8 de juliol
2009
Català
11 Fabricació de begudes
TemaForma abreujada
CodiDescripció
11Fabricació begudes
TemaNota explicativa

Aquest divisió comprèn:
- L'elaboració de begudes analcohòliques i aigües minerals.
- La fabricació de begudes alcohòliques procedents de la fermentació.
- La fabricació de cervesa.
- L'elaboració de vins.
- La fabricació de begudes alcohòliques destil·lades.

Aquest divisió no comprèn:
- L'elaboració de sucs de fruites i hortalisses (vegeu 1032).
- La producció de begudes a base de llet (vegeu 1054).
- L'elaboració de productes a base de cafè, te i herba mate (vegeu 1083).

TemaDescendents
CodiDescripció
Tema110Fabricació de begudes
TemaCorrespondències CCAE-2009 (ca)-CCAE-93 REV.1 (ca)
Codi CCAE-93 REV.1 (ca)Partició (*)Descripció
Tema15P3Indústries de productes alimentaris i begudes
Tema51P2Comerç a l'engròs i intermediaris del comerç, excepte vehicles de motor i motocicletes
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-2009 (ca)-CNAE-2009 (es)
Codi CNAE-2009 (es)Partició (*)Descripció
Tema11--Fabricación de bebidas
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-2009 (ca)-NACE-REV.2 (en)
Codi NACE-REV.2 (en)Partició (*)Descripció
Tema11--Manufacture of beverages
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat Nivells tecnològics Eurostat
CodiDescripció
15Productes alimentaris, tèxtils, cuir i calçat, fusta i paper

Sou aquí: