Saltar al contenido principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
Decret 137/2008, de 8 de juliol
2009
Català
108 Fabricació d'altres productes alimentaris
TemaForma abreujada
CodiDescripció
108Fabricació altres productes alimentaris
TemaNota explicativa

Aquest grup comprèn:
- La producció de sucre i productes de confiteria.
- L'elaboració de menjars i plats preparats.
- L'elaboració de cafè, te i espècies.
- L'elaboració de productes alimentaris especials i peribles.

TemaDescendents
CodiDescripció
Tema1081Fabricació de sucre
Tema1082Fabricació de cacau, xocolata i productes de confiteria
Tema1083Elaboració de cafè, te i infusions
Tema1084Elaboració d'espècies, salses i condiments
Tema1085Elaboració de menjars i plats preparats
Tema1086Elaboració de preparats per a l'alimentació infantil i preparats dietètics
Tema1089Elaboració d'altres productes alimentaris ncaa
TemaCorrespondències CCAE-2009 (ca)-CCAE-93 REV.1 (ca)
Codi CCAE-93 REV.1 (ca)Partició (*)Descripció
Tema144P3Producció de sal
Tema151P2Indústries càrnies
Tema152P2Elaboració i conservació de peix i productes a base de peix
Tema153P3Preparació i conservació de fruites i hortalisses
Tema158P3Fabricació d'altres productes alimentaris
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-2009 (ca)-CNAE-2009 (es)
Codi CNAE-2009 (es)Partició (*)Descripció
Tema108--Fabricación de otros productos alimenticios
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-2009 (ca)-NACE-REV.2 (en)
Codi NACE-REV.2 (en)Partició (*)Descripció
Tema108--Manufacture of other food products
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat CCAE-2009 (ca)

Aquest codi no té forma agregada.

Aquesta classificació disposa de formes agregades a altres nivells.