Saltar al contenido principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Oficina Estadística de les Comunitats Europees
Unió Europea
Regulation (EC) No 1893/2006 of the European Parliament and of the Council of 20 December
2008
Anglès
107 Manufacture of bakery and farinaceous products
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Aquest codi no té nota explicativa.
TemaDescendents
CodiDescripció
Tema1071Manufacture of bread; manufacture of fresh pastry goods and cakes
Tema1072Manufacture of rusks and biscuits; manufacture of preserved pastry goods and cakes
Tema1073Manufacture of macaroni, noodles, couscous and similar farinaceous products
TemaCorrespondències NACE-REV.2 (en)-CCAE-2009 (ca)
Codi CCAE-2009 (ca)Partició (*)Descripció
Tema107--Fabricació de productes de fleca i de pastes alimentàries
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat

Aquesta classificació no disposa de formes agregades.