PRODCOM-EIP 2016 (ca) Classificació de l'Enquesta Industrial de Productes 

Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Instituto Nacional de Estadística
Espanya
--
2016
Català
1013157504 Derivats de carn de porcí amb >= al 40% de carn o despulles inclosos cansalada i greixos, excepte curats en salmorra o fumats, pernil i paleta cuits, embotit i productes similars, preparats homogeneïtzats, preparats de fetge i en plats preparats
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Aquest codi no té nota explicativa.
TemaDescendents

Aquesta classificació no disposa de més nivells de desagregació.
TemaCorrespondències PRODCOM-EIP 2016 (ca)-PRODCOM-EIP 2015 (ca)
Codi PRODCOM-EIP 2015 (ca)Partició (*)Descripció
Tema1013157504--Derivats de carn de porcí amb >= 40% de carn o despulles inclosos cansalada i greixos, excepte curats en salmorra o fumats, pernil i paleta cuits, embotit i productes similars, preparats homogeneïtzats, preparats de fetge i en plats preparats
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències PRODCOM-EIP 2016 (ca)-PRODCOM-EIP 2017 (ca)
Codi PRODCOM-EIP 2017 (ca)Partició (*)Descripció
Tema1013157504--Derivats de carn de porcí amb >= al 40% de carn o despulles inclosos cansalada i greixos, excepte curats en salmorra o fumats, pernil i paleta cuits, embotit i productes similars, preparats homogeneïtzats, preparats de fetge i en plats preparats
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat

Aquesta classificació no disposa de formes agregades.

Usted está aquí: