Saltar al contingut principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Instituto Nacional de Estadística
Espanya
--
2017
Català
10131555 Carn de porcí elaborada o en conserva: espatlles i peces d'espatlla (cuita, curada, sense os), excepte en plats preparats
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Aquest codi no té nota explicativa.
TemaDescendents
CodiDescripció
Tema1013155508Carn de porcí elaborada o en conserva: espatlles i peces d'espatlla (cuita, curada, sense os), excepte en plats preparats
TemaCorrespondències PRODCOM-EIP 2017 (ca)-PRODCOM-EIP 2016 (ca)
Codi PRODCOM-EIP 2016 (ca)Partició (*)Descripció
Tema10131555--Carn de porcí elaborada o en conserva: espatlles i peces d'espatlla (cuita, curada, sense os), excepte en plats preparats
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat

Aquesta classificació no disposa de formes agregades.