Skip to main content

07 — Hortalisses, plantes, arrels i tubercles alimentaris

    Descendants
    Code Description
    0701 Patates fresques o refrigerades
    0702 Tomàquets frescos o refrigerats
    0703 Cebes, escalunyes, alls, porros i altres hortalisses al·liàcies frescos o refrigerats
    0704 Cols, cols de cabdell, coliflors, cols arrissades, colinaps i productes comestibles similars del gènere Brassica sp., frescos o refrigerats
    0705 Enciam (Lactuca sativa) i xicoires del gènere Cichorium sp. -fins i tot l'escarola i l'endívia- frescos o refrigerats
    0706 Pastanagues, naps, bleda-raves (remolatxes) per a amanida, salsifí, api-rave, raves i arrels comestibles similars, frescos o refrigerats
    0707 Cogombres i cogombrets frescos o refrigerats
    0708 Hortalisses amb tavella -fins i tot esbajocades- fresques o refrigerades
    0709 Altres hortalisses fresques o refrigerades
    0710 Hortalisses congelades cuites o sense coure (al vapor o per cocció)
    0711 Hortalisses conservades provisionalment per al consum no immediat (amb gas sulfurós, aigua salada, aigua sulfurosa o addició d'altres substàncies per a la conservació)
    0712 Hortalisses dessecades -fins i tot les trossejades o en rodanxes, triturades o polvoritzades- sense cap altra preparació
    0713 Hortalisses dessecades sense tavella -fins i tot les esbajocades o partides-
    0714 Arrels de mandioca (iuca), maranta (Maranta arundinacea), nyàmeres, moniatos i arrels i tubercles similars rics en fècula o en inulina, frescos, refrigerats, congelats o dessecats -fins i tot trossejats o en pèl·lets-; medul·la de sagú. Fins al 31 de desembre de 1995: només frescos o dessecats)