Cens d'habitatges 1991 

Imagen de la cubierta

Descargar PDF

Área: Estadística social
Título (obra completa): Cens d'habitatges 1991
ISBN (obra completa): 84-393-1873-1 Precio (obra completa): --

Vol. 1. Dades municipals

Resultats del Cens d'habitatges de 1991, distribuïts per municipis, comarques i províncies. Les dues taules que es presenten fan referència, per una banda, al nombre de llars, habitatges familiars segons la seva tipologia, establiments col·lectius i allotjaments, i per l'altra, a l'evolució dels habitatges familiars en el període 1981–1991. Aquesta informació s'ha dut a terme segons un conveni de col·laboració entre l'Idescat i l'INE.

Vol. 2. Característiques bàsiques dels habitatges principals

Dades estadístiques corresponents als habitatges principals distribuïts per municipis, comarques, àmbits del Pla territorial i províncies, segons les següents característiques: nombre d'habitatges de l'edifici, any de construcció, règim de tinença, superfície útil, nombre d'habitacions i instal·lacions i serveis, tant en nombres absoluts com en la seva distribució percentual. Aquesta informació prové del Cens d'habitatges de 1991 i s'ha dut a terme segons un conveni de col·laboració entre l'Instittut d'Estadística de Catalunya i l'INE.

Vol. 3. Característiques bàsiques dels habitatges no principals

Dades estadístiques corresponents als habitatges no principals, secundaris, vacants i altres, distribuïts per municipis, comarques, àrees del Pla territorial i províncies i relaciona cada categoria amb el nombre d'habitatges de l'edifici, l'any de construcció, el règim de tinença, la superfície útil, nombre d'habitacions i les instal·lacions i els serveis. Aquesta informació prové del Cens d'habitatges de 1991 i s'ha dut a terme per mitjà d'un conveni de col·laboració entre l'Idescat i l'INE.

Títulos de la colección
TítuloFechaDescargar
Vol. 1. Dades municipalsMayo 1992PDF
Vol. 2. Característiques bàsiques dels habitatges principalsSeptiembre 1996PDF
Vol. 3 Característiques bàsiques dels habitatges no principalsOctubre 1997PDF

Usted está aquí: