Skip to main content

1022 — Fabricació de conserves de peix

    Aquesta classe comprèn:

    • La conservació de peix, crustacis, mol·luscos, algues marines i altres recursos marins: assecatge, salaó, salmorra, fumat, enllaunament i similars.
    • La producció de productes derivats de peixos, crustacis, mol·luscos, algues marines i altres recursos marins: filets de peix, freses, caviar, succedanis de caviar i similars.
    • La fabricació de productes a base de peix per al consum humà o l'alimentació animal.
    • La producció de menjars i productes a base de peix i altres invertebrats aquàtics no aptes per al consum humà.
    • L'elaboració de farines de peix.

    Aquesta classe no comprèn:

    • L'elaboració de peix en embarcacions dedicades a la pesca (vegeu 0311).
    • El tractament de balenes a terra o en embarcacions especialitzades (vegeu 1011).
    • La producció d'olis i greixos a partir de productes marins (vegeu 1044).
    • La producció de plats precuinats a base de peix (vegeu 1085).
    • L'elaboració de sopes de peix (vegeu 1089).
    • La fabricació d'extrets i sucs de peix, crustacis i mol·luscos (vegeu 1089).

    Descendants

    This heading has no descendants because it belongs to the most detailed level of the classification.

    Short tag proposal

    Fabricació conserves de peix

    Correspondence with CNAE-2009 (es)
    Code Description
    1022 Fabricación de conservas de pescado
    Correspondence with NACE-REV.2 (en)
    Code Description Partitions
    1020 Processing and preserving of fish, crustaceans and molluscs 2