Saltar al contingut principal

1021 — Elaboració de peix, crustacis i mol·luscos

    Aquesta classe comprèn:

    • L'elaboració de productes congelats, ultracongelats o refrigerats de peix, crustacis, mol·luscos, algues marines i altres recursos marins.

    Aquesta classe comprèn també:

    • Les activitats dels vaixells factoria dedicats exclusivament a l'elaboració i conservació de peix.
    • La descongelació de peix, eliminació de caps, esbudellat i tall en peces, i posterior congelat (febrer 2017).

    Aquesta classe no comprèn:

    • L'elaboració de peix en embarcacions dedicades a la pesca (vegeu 0311).
    • El tractament de balenes a terra o en embarcacions especialitzades (vegeu 1011).
    • La producció d'olis i greixos a partir de productes marins (vegeu 1044).
    • La producció de plats precuinats a base de peix (vegeu 1085).
    • L'elaboració de sopes de peix (vegeu 1089).
    • La fabricació d'extrets i sucs de peix, crustacis i mol·luscos (vegeu 1089).

    Descendents

    Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.

    Proposta d'etiqueta curta

    Elaboració peix, crustacis i mol·luscos

    Correspondència amb CNAE-2009 (es)
    Codi Descripció
    1021 Procesado de pescados, crustáceos y moluscos
    Correspondència amb NACE-REV.2 (en)
    Codi Descripció Particions
    1020 Processing and preserving of fish, crustaceans and molluscs 2