Saltar al contingut principal

1089 — Elaboració d'altres productes alimentaris ncaa

    Aquesta classe comprèn:

    • L'elaboració de sopes, potatges i brous.
    • L'elaboració de caramel i mel artificial.
    • L'elaboració de productes alimentaris preparats peribles, com ara els sandvitxos, pizza fresca (sense fornejar).
    • L'elaboració de productes alimentaris enriquits amb vitamines, proteïnes i suplements similars, i altres productes alimentaris.

    Aquesta classe comprèn també:

    • L'elaboració de llevats.
    • La fabricació d'extrets i sucs de carn, peix, crustacis i mol·luscos.
    • L'elaboració de succedanis de la llet i el formatge no lactis.
    • L'elaboració de productes a base d'ou i ovoalbúmina.
    • L'elaboració de concentrats artificials.
    • El processat (cristal·lització i filtrat) de mel natural comprada (febrer 2017).

    Aquesta classe no comprèn:

    • La fabricació de productes alimentaris preparats peribles a base de fruites, llegums i hortalisses (vegeu 1039).
    • L'elaboració de pizza congelada (vegeu 1085).
    • La fabricació de begudes alcohòliques, cervesa, vi i begudes no alcohòliques (vegeu 11).

    Descendents

    Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.

    Proposta d'etiqueta curta

    Elaboració altres productes alimentaris ncaa

    Correspondència amb NACE-REV.2 (en)
    Codi Descripció
    1089 Manufacture of other food products n.e.c.