Saltar al contingut principal

8110 — Serveis integrals a edificis i instal·lacions

  La dotació de personal per a l'execució d'una sèrie de serveis de suport en les instal·lacions del client. Aquestes unitats econòmiques ofereixen personal que realitza aquestes activitats de suport per bé que no participen ni són responsables de les activitats empresarials del client.

  Aquesta classe comprèn:

  • La prestació conjunta dels serveis de neteja interior, de manteniment, d'eliminació d'escombraries, de protecció i seguretat, de despatx del correu, de recepció i bugaderia, i d'altres serveis que hi estiguin relacionats que complementin les operacions realitzades dins de les instal·lacions.

  Aquesta classe no comprèn:

  • La prestació de només un dels serveis de suport a edificis i instal·lacions com ara els serveis de neteja general d'interior (vegeu la classe corresponent al servei prestat).
  • La dotació de personal de gestió i operacions per a l'explotació completa de l'empresa del client, com ara un hotel, una mina o un hospital (vegeu la classe corresponent al servei prestat).
  • La provisió de serveis de gestió i explotació in situ dels sistemes informàtics del client i les instal·lacions de tractament de dades (vegeu 6203).
  • L'explotació d'instal·lacions penitenciàries per compte d'altri (vegeu 8423).

  Descendents

  Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.

  Proposta d'etiqueta curta

  Serveis integrals a edificis i instal·lacions

  Correspondència amb CCAE-93 REV.1 (ca)
  Codi Descripció Particions
  7032 Gestió i administració de la propietat immobiliària 2
  Correspondència amb NACE-REV.2 (en)
  Codi Descripció
  8110 Combined facilities support activities