Skip to main content

01121 — Conreu d'hortalisses

    Aquesta subclasse comprèn:

    • El conreu d'hortalisses i llegums que es consumeixen verds: tomàquets, pebrots, melons, síndries, cebes, cols, enciams, cogombres, pastanagues, mongetes tendres, faves, pèsols, créixens, blat de moro dolç, carbassó, albergínies, porros.
    • El conreu de plantes de condiment: tàperes, bitxo per a pebre vermell, fonoll, julivert, cerfull, estragó, marduix conreat, llorer, etc.
    • El conreu de bolets i xampinyons.
    • La recol·lecció de bolets i tòfones silvestres.

    Aquesta subclasse comprèn també:

    • El conreu de plantes hortícoles en planters.

    Aquesta subclasse no comprèn:

    • El conreu de patates (vegeu 01.110).
    • El conreu de bleda-rave sucrera (vegeu 01.110).
    • El conreu de llavors i fruits oleaginosos (vegeu 01.110).
    • El conreu d'arrels i tubercles rics en midó o inulina (vegeu 01.110).
    • El conreu de cotó i altres materials tèxtils d'origen vegetal (vegeu 01.110).
    • El conreu d'espècies (vegeu 01.134).
    • La recol·lecció de baia i fruita seca silvestre (vegeu 01.134).

    Descendants

    This heading has no descendants because it belongs to the most detailed level of the classification.

    Correspondence with CCAE-93 REV.1 (ca)
    Code Description
    01121 Conreu d'hortalisses