Saltar al contenido principal

Aquesta subclasse comprèn:

  • El conreu d'hortalisses i llegums que es consumeixen verds: tomàquets, pebrots, melons, síndries, cebes, cols, enciams, cogombres, pastanagues, mongetes tendres, faves, pèsols, créixens, blat de moro dolç, carbassó, albergínies, porros.
  • El conreu de plantes de condiment: tàperes, bitxo per a pebre vermell, fonoll, julivert, cerfull, estragó, marduix conreat, llorer, etc.
  • El conreu de bolets i xampinyons.
  • La recol·lecció de bolets i tòfones silvestres.

Aquesta subclasse comprèn també:

  • El conreu de plantes hortícoles en planters.

Aquesta subclasse no comprèn:

  • El conreu de patates (vegeu 01.110).
  • El conreu de bleda-rave sucrera (vegeu 01.110).
  • El conreu de llavors i fruits oleaginosos (vegeu 01.110).
  • El conreu d'arrels i tubercles rics en midó o inulina (vegeu 01.110).
  • El conreu de cotó i altres materials tèxtils d'origen vegetal (vegeu 01.110).
  • El conreu d'espècies (vegeu 01.134).
  • La recol·lecció de baia i fruita seca silvestre (vegeu 01.134).

Descendentes

Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.

Correspondencia con CCAE-93 REV.1 (ca)
Código Descripción
01121 Conreu d'hortalisses