Skip to main content

1511 — Sacrifici de bestiar i conservació de carn

    Aquesta subclasse comprèn:

    • La producció de carn fresca, refrigerada o congelada, en canal i a trossos, de boví, oví, porcí, cabrum i cavallí.

    Aquesta subclasse comprèn també:

    • La producció de pells procedents d'escorxadors.
    • L'extracció de greixos comestibles d'origen animal.
    • El tractament de despulles d'animals.
    • La producció de llana d'escorxador.

    Aquesta subclasse no comprèn:

    • L'extracció de greixos comestibles d'aus (vegeu 15.12).
    • L'envasament de carn per compte propi associat al seu comerç a l'engròs (vegeu 51.321).
    • L'envasament de carn per compte d'altri (vegeu 74.820).
    Correspondence with CCAE-93 (ca)
    Code Description
    1511 Sacrifici de bestiar i conservació de carn
    Correspondence with CCAE-2009 (ca)
    Code Description Partitions
    1011 Sacrifici de bestiar i conservació de carn 2