Saltar al contenido principal

15131 — Elaboració de productes carnis

    Aquesta subclasse comprèn:

    • L'elaboració de productes carnis crus (excepte carn picada), cuits, assaonats, conserves, salaons i similars.
    • L'elaboració de carn picada i els seus preparats (mandonguilles, hamburgueses, brotxetes i similars).
    • L'elaboració d'altres subproductes carnis derivats (tripes, llardons, cotnes de porc i similars).
    • L'elaboració de productes carnis en carnisseries salsitxeries.
    • L'elaboració de productes carnis en carnisseries xarcuteries.

    Descendentes

    Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.

    Correspondencia con CCAE-93 (ca)
    Código Descripción Particiones
    15130 Fabricació de productes carnis 3
    Correspondencia con CNAE-93 REV.1 (es)
    Código Descripción Particiones
    15130 Fabricación de productos cárnicos 3