Saltar al contenido principal

1587 — Elaboració d'espècies, salses i condiments

    Aquesta classe comprèn:

    • L'elaboració d'espècies, salses i condiments:
      • L'elaboració de maionesa.
      • L'elaboració de salsa de tomàquet i altres salses líquides o en pols.
      • L'elaboració de farina de mostassa i mostassa preparada.
    • L'elaboració de vinagre vínic i no vínic.

    Aquesta classe no comprèn:

    • El conreu d'espècies (vegeu 01.134).
    • L'elaboració de sal fina (vegeu 14.40).
    Correspondencia con CCAE-93 (ca)
    Código Descripción
    1587 Elaboració d'espècies, salses i condiments
    Correspondencia con NACE-REV.1.1 (ca)
    Código Descripción
    1587 Elaboració d'espècies, salses i condiments
    Correspondencia con CCAE-2009 (ca)
    Código Descripción Particiones
    1084 Elaboració d'espècies, salses i condiments 2