Saltar al contingut principal

3323 — Tècnics superiors en dietètica

    Els tècnics superiors en dietètica elaboren dietes adaptades a persones o a col·lectius, per mitjà d'anàlisis dels seus comportaments alimentaris i les seves necessitats nutricionals.

    Entre les seves tasques s'inclou:

    • Elaborar i supervisar dietes adaptades a persones i col·lectius, segons les seves necessitats nutricionals.
    • Elaborar i supervisar dietes adaptades a pacients i col·lectius, segons la seva patologia específica.
    • Controlar i supervisar la composició qualitativa dels aliments per determinar-ne la qualitat higiènica i dietètica.
    • Supervisar la conservació, la manipulació i la transformació dels aliments de consum humà.
    • Promoure la salut de les persones i de la comunitat a través de l'educació alimentària, mitjançant activitats de promoció i educació per a la salut.

    Exemples d'ocupacions incloses en aquest grup primari:

    • Tècnics superiors en dietètica

    Descendents

    Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.

    Proposta d'etiqueta curta

    Tècnics superiors dietètica

    Correspondència amb CCO-94 (ca)
    Codi Descripció Particions
    3131 Professionals de la dietètica i la nutrició 2
    Correspondència amb CIUO-2008 (ca)
    Codi Descripció Particions
    3259 Altres professionals de nivell mitjà de la salut ncaa 2
    Correspondència amb CNO-2011 (es)
    Codi Descripció
    3323 Técnicos superiores en dietética
    Correspondència amb CIUO-2008 (en)
    Codi Descripció Particions
    3259 Health associate professionals not elsewhere classified 2