Saltar al contingut principal

Establiments hotelers. Viatgers i grau d'ocupació

Establiments hotelers. Viatgers i grau d'ocupació Catalunya. Novembre del 2014
Variació interanual
Valor Absoluta % mes % acumulat
Total viatgers (milers) 893,3 -22,2 -2,4 3,3
Turisme domèstic 398,4 -1,0 -0,3 6,9
De Catalunya 227,3 4,0 1,8 10,5
De la resta d'Espanya 171,0 -5,0 -2,9 2,3
Turisme estranger 494,9 -21,1 -4,1 1,2
Grau d'ocupació per habitacions (%) 49,4 0,4 z Dada no procedent z Dada no procedent
Unitats: Milers.
Font: Idescat, a partir de l'Enquesta d'ocupació hotelera de l'INE.
(z) Dada no procedent.
Establiments hotelers. Viatgers i grau d'ocupació Espanya. Novembre del 2014
Variació interanual
Valor Absoluta % mes % acumulat
Total viatgers (milers) 5.144,1 31,9 0,6 4,6
Turisme domèstic 2.962,6 0,6 0,0 4,7
Turisme estranger 2.181,5 31,3 1,5 4,5
Grau d'ocupació per habitacions (%) 51,7 1,1 z Dada no procedent z Dada no procedent
Unitats: Milers.
Font: INE. Enquesta d'ocupació hotelera.
(z) Dada no procedent.

Darrera actualització: 23 de desembre de 2014. Sèries revisades el 30 de juny de 2021. Propera actualització: 23 d'abril de 2024 Calendari

Dades anuals

TURHOT

Aquesta estadística disposa d'una secció específica amb tota la informació disponible: Estadística de l'activitat hotelera (TURHOT).

Nota metodològica

Són establiments hotelers els que presten serveis d'allotjament col·lectiu mitjançant un preu, que inclou o no altres serveis complementaris (hotel, hotel-apartament, hostal, pensió, fonda...).

S'anomena viatger tota persona que fa una o més pernoctacions seguides en el mateix establiment hoteler.

Una pernoctació o plaça ocupada és cada nit que un viatger s'allotja a l'establiment.

El grau d'ocupació per habitacions és la relació, en percentatge, entre la mitjana diària d'habitacions ocupades en el mes i el total d'habitacions disponibles.

Les dades mensuals segueixen sent provisionals des del gener de 1999 fins al desembre de l'any 2010.

Podeu obtenir més informació d'aquesta estadística a la metodologia.