Saltar al contingut principal

Establiments hotelers. Viatgers i grau d'ocupació

Establiments hotelers. Viatgers i grau d'ocupació Catalunya. Juliol del 2017
Variació interanual
Valor Absoluta % mes % acumulat
Total viatgers (milers) 2.471,0 68,0 2,8 6,5
Turisme domèstic 860,5 -14,1 -1,6 1,6
De Catalunya 483,4 -16,8 -3,4 -0,6
De la resta d'Espanya 377,1 2,7 0,7 4,6
Turisme estranger 1.610,5 82,2 5,4 9,6
Grau d'ocupació per habitacions (%) 81,1 2,6 z Dada no procedent z Dada no procedent
Unitats: Milers.
Font: Idescat, a partir de l'Enquesta d'ocupació hotelera de l'INE.
(z) Dada no procedent.
Establiments hotelers. Viatgers i grau d'ocupació Espanya. Juliol del 2017
Variació interanual
Valor Absoluta % mes % acumulat
Total viatgers (milers) 11.910,6 305,3 2,6 4,7
Turisme domèstic 5.453,6 -50,7 -0,9 1,9
Turisme estranger 6.457,0 356,0 5,8 7,4
Grau d'ocupació per habitacions (%) 75,2 0,6 z Dada no procedent z Dada no procedent
Unitats: Milers.
Font: INE. Enquesta d'ocupació hotelera.
(z) Dada no procedent.

Darrera actualització: 24 d'agost de 2017. Sèries revisades el 30 de juny de 2021. Propera actualització: 23 d'abril de 2024 Calendari

Dades anuals

TURHOT

Aquesta estadística disposa d'una secció específica amb tota la informació disponible: Estadística de l'activitat hotelera (TURHOT).

Nota metodològica

Són establiments hotelers els que presten serveis d'allotjament col·lectiu mitjançant un preu, que inclou o no altres serveis complementaris (hotel, hotel-apartament, hostal, pensió, fonda...).

S'anomena viatger tota persona que fa una o més pernoctacions seguides en el mateix establiment hoteler.

Una pernoctació o plaça ocupada és cada nit que un viatger s'allotja a l'establiment.

El grau d'ocupació per habitacions és la relació, en percentatge, entre la mitjana diària d'habitacions ocupades en el mes i el total d'habitacions disponibles.

Les dades mensuals segueixen sent provisionals des del gener de 1999 fins al desembre de l'any 2010.

Podeu obtenir més informació d'aquesta estadística a la metodologia.