Saltar al contingut principal

Taxa d'ocupació de 55 a 64 anys. Per sexe

Taxa d'ocupació de 55 a 64 anys. Per sexe 2005
Homes Dones Total
Catalunya 64,1 (b) Ruptura en la sèrie temporal 34,0 (b) Ruptura en la sèrie temporal 48,7 (b) Ruptura en la sèrie temporal
Espanya .. Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible .. Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible .. Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible
Unió Europea-27 .. Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible .. Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible .. Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible
Unitats: %.
Font Catalunya: Idescat. Font Espanya i Unió Europea: Eurostat.
(b) Ruptura en la sèrie temporal.
(..) Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible.

Darrera actualització: 25 d'abril de 2006. Sèries revisades el 3 de juny de 2022.

EPA

Aquesta estadística disposa d'una secció específica amb tota la informació disponible: Enquesta de població activa (EPA).

Nota metodològica

La taxa d'ocupació de la població de més edat es compta dividint el nombre d'ocupats de 55 a 64 anys per la població total del mateix grup d'edat.

Les persones ocupades són totes les persones de 15 anys i més que tenien qualsevol ocupació a canvi d'un sou, salari, benefici empresarial o guany familiar durant la setmana de referència.

L'indicador es basa en l'Enquesta de la força de treball de la UE. L'enquesta cobreix tota la població que viu en cases privades i exclou la que viu en habitatges col·lectius com pensions, residències i hospitals. La població ocupada consta d'aquelles persones que durant la setmana de referència van treballar per un sou, salari, benefici empresarial o guany familiar, en metàl·lic o en espècies, durant almenys una hora, o no estaven treballant però tenia feines de les quals estaven temporalment absents.

En el cas de Catalunya i Espanya les dades provenen de l'Enquesta de població activa de l'INE. En aquests àmbits la població ocupada és de 16 anys i més.