Interrupcions voluntÓries de l'embarÓs realitzades a Catalunya. Per grups d'edat i estat civil RSS 

La informaciˇ sobre els avortaments legals practicats a Catalunya provÚ de les dades recollides pel Registre d'Interrupcions VoluntÓries de l'EmbarÓs, que va ser creat pel Departament de Salut l'any 1987. En ell s'anoten sistemÓticament totes aquelles intervencions realitzades en centres acreditats per a aquesta prÓctica sanitÓria, incloses en els sup˛sits que estableix la normativa jurÝdica vigent.

Aquesta informaciˇ es tramet trimestralment al Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, que s'encarrega d'elaborar les estadÝstiques dels avortaments legals corresponents al conjunt de l'Estat espanyol. ParalĚlelament, aquest Ministeri subministra al Departament de Salut les dades relatives als avortaments de dones residents a Catalunya realitzats a la resta de comunitats aut˛nomes de l'Estat, la qual cosa permet completar la informaciˇ relativa al conjunt de dones residents a Catalunya.

MÚs informaciˇ a:

  • Interrupciˇ voluntÓria de l'embarÓs. Registre d'Interrupcions VoluntÓries de l'EmbarÓs. Departament de Salut.
  • Interrupciˇn voluntaria del embarazo. Datos definitivos correspondientes al a˝o... Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.

Fonts:

  • Registre d'interrupciˇ voluntÓria de l'embarÓs. Servei d'Informaciˇ i Estudis. Direcciˇ General de Recursos Sanitaris. Departament de Salut.
  • Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.
Altres indicadors relacionats T=Taula

CapÝtol Salut
 Esperanša de vida a diferents edats T
 Professionals de la salut T
 Interrupcions voluntÓries de l'embarÓs realitzades a Catalunya. Per lloc de residŔncia T
 Interrupcions voluntÓries de l'embarÓs realitzades a Catalunya. Per grups d'edat i estat civil T
 Persones amb reconeixement legal de discapacitat. Per tipus de discapacitat T

Sou aquÝ: