Saltar al contenido principal
Demografía y sociedad
Calidad de vida
Economía
Sectores económicos
Medio ambiente · Territorio
Temas transversales
Por ámbito geográfico
Datos básicos
Para los medios de comunicación
Para el sector educativo
Para investigadores
Para desarrolladores
Para el Sistema estadístico de Cataluña
Generales
Clasificaciones y códigos
Investigación e innovación
El Instituto de Estadística de Cataluña (Idescat)
El Sistema estadístico de Cataluña (SEC)
Productos de molinería, almidones, panadería y pastelería
Productos de molinería, almidones, panadería y pastelería. Cataluña. 2022
Valor y cantidad de la producción vendida (por código PRODCOM)
Nombre del producto
Código
Cantidad
Unidad
Miles €
Arròs esquellat (arròs bru)
106111
..
z
..
Arròs semimòlt, mòlt o partit
106112
70.421
toneladas
71.795
Farina de blat o farina mesclada
106121
772.755
toneladas
303.722
Farina de cereals, excepte la farina de blat
106122
4.583
toneladas
4.373
Farines i sèmoles de llegums dessecats (pèsols, mongetes, llenties), arrels i tubercles (sagú, mandioca, "arrowroot" salep, nyàmera, moniato i similars), fruits comestibles i fruits de closca
106123
..
z
..
Mescles i pastes per a l'elaboració de pa, pastissos, crocant, "knäckebrot", pa de pessic, neules, pa d'àngel, galetes, pa torrat, productes torrats similars i altres productes de fleca
106124
62.017
toneladas
143.117
Farinetes i sèmola de blat
106131
65.298
toneladas
41.682
Farinetes, sèmola i pilots de cereals, ncaa
106132
..
z
..
Cereals per a l'esmorzar i altres productes de gra
106133
z
z
171.093
Segó, segonet i altres productes residuals de l'elaboració de cereals
106140
214.164.794
kg
58.992
Fècules; inulina; gluten de blat, dextrines i altres fècules modificades
106211
146.231.580
kg
94.323
Glucosa i xarop de glucosa; fructosa i xarop de fructosa; sucre invertit; sucres i xarops de sucres, ncaa
106213
116.751.695
kg
75.856
Oli de blat de moro
106214
..
z
..
Residus de la fabricació de productes amilacis i residus similars (inclòs gluten de blat de moro)
106220
..
z
..
Pa fresc, amb un contingut en pes de sucres o greix no superior al 5% calculat sobre matèria seca, sense afegir-hi mel, ous, formatge ni fruites
107111
353.694
toneladas
652.462
Brioixeria i productes de pastisseria frescos (pastissos, merengues, magdalenes, pans de pessic frescos, etc.), tant congelats com a punt per prendre
107112
205.052
toneladas
838.586
Pa cruixent "Knäckebrot", pa de pessic, pa torrat i productes torrats similars
107211
8.503
toneladas
15.309
Pa de gingebre i productes similars; galetes i pa de pessic dolços, gofres i neules
107212
z
z
93.977
Altres productes de fleca i de pastisseria de llarga durada
107219
265.976.590
kg
819.882
Total venta de productos de la rama
3.523.176
Fuente: Idescat, a partir de la Encuesta industrial de productos del INE.
Ámbito sectorial: Esta rama incluye el grupo 106 y las clases 1071 y 1072 de la CCAE-2009.
Puede consultar la lista PRODCOM-EIP de cada año a clasificaciones estadísticas de productos .
Nota: Los resultados del último año publicado (2022) son provisionales.
ncaa: No clasificados en otras partes.
(z) Dato no procedente.
(..) Dato confidencial, con baja fiabilidad o no disponible.
Resultados de todos los productos investigados (en Excel)