Saltar al contingut principal

Sucre, cacau, xocolata i productes de confiteria

Sucre, cacau, xocolata i productes de confiteria. Catalunya. 2022 Valor i quantitat de la producció venuda (per codi PRODCOM)
Nom del producte Codi ascendent Quantitat Unitat Milers €
Sucre de canya o bleda-rave sense refinar i sacarosa químicament pura en estat sòlid, sense aromatitzar o acolorir 108111 .. z ..
Sucre de canya o bleda-rave refinat, en estat sòlid, sense aromatitzar o acolorir 108112 4.952 tones 6.515
Pasta de cacau, excepte amb sucre o un altre edulcorant 108211 12.924 tones 44.302
Mantega, greix i oli de cacau 108212 .. z ..
Cacau en pols, sense sucre ni altres edulcorants 108213 64.918 tones 174.119
Cacau en pols, amb sucre i altres edulcorants 108214 25.440 tones 150.690
Xocolata i preparats alimentaris a base de cacau (excepte cacau en pols edulcorat), a granel 108221 64.003 tones 188.887
Xocolata i preparats alimentaris a base de cacau (excepte cacau en pols edulcorat), excepte a granel  108222 20.332 tones 139.640
Articles de confiteria que no contenen cacau, inclosa la xocolata blanca 108223 97.646 tones 365.415
Fruites, escorces de fruites, fruita de clofolla i altres parts de plantes confitades amb sucre (en almívar, setinades, gebrades) 108224 .. z ..
Subproductes del cacau (clofolla, pellofa, germen de cacau, tortós residuals i similars) 108230 .. z ..
Total venda de productes de la branca 1.124.564
Font: Idescat, a partir de l'Enquesta industrial de productes de l'INE.
Àmbit sectorial: Aquesta branca inclou les classes 1081 i 1082 de la CCAE-2009.
Podeu consultar la llista PRODCOM-EIP de cada any a classificacions estadístiques de productes.
Nota: Els resultats del darrer any publicat (2022) són provisionals.
(z) Dada no procedent.
(..) Dada confidencial, amb baixa fiabilitat o no disponible.

Resultats de tots els productes investigats (en Excel)