Saltar al contingut principal

QUADERNS D'ESTADÍSTICA

Codi: 28 01 02 PAAE: 2012 Tipus d'actuació: consolidada

Ressenya: Coordinació tècnica i edició material dels Quaderns d'Estadística, publicació semestral que difon aspectes relacionats amb la metodologia i pràctica estadística, la documentació històrica i la tasca científica, amb la col·laboració d'experts provinents del Sistema estadístic català. Per la seva naturalesa, és una col·lecció destinada a un àmbit professional d'investigadors i tècnics interessats en els processos de treball d'aquesta disciplina científica.

Activitat que desenvolupa del PEC 2011-2014

Objectiu: Comunicació, promoció i divulgació de l'estadística

Nom: EDICIÓ DE REVISTES ESPECIALITZADES

Finalitat: Difondre les innovacions metodològiques en l'àmbit de l'estadística teòrica, les disciplines connexes i les fonts estadístiques oficials, així com difondre productes relacionats amb la metodologia, els processos estadístics, la documentació històrica i la tasca científica.

Organismes responsables: Institut d'Estadística de Catalunya

Organismes col·laboradors: altres òrgans del Sistema estadístic de Catalunya, departaments de la Generalitat de Catalunya

Origen de la informació: —

Informant inicial: —

Tècnica de recollida de les dades primàries: —

Periodicitat: semestral

Variables principals a investigar: —

Organismes difusors: Institut d'Estadística de Catalunya

Mitjà principal de difusió: publicació impresa, Internet

Nivell de desagregació territorial: —

Referència temporal dels resultats: —

Disponibilitat dels resultats sintètics: —

Cost directe estimat: < 6.000 €

Adreça escurçada: https://idescat.cat/paae/2012/280102

Compliment

Grau de compliment: L'actuació estadística no s'ha dut a terme.

Resultats publicats:

Quaderns d'estadística

Observacions:

Durant l'any 2012, no s'ha editat cap exemplar d'aquesta col·lecció. Les reduccions pressupostàries del moment han obligat l'Idescat a donar prioritat a d'altres tipus de canals de comunicació més econòmics. Aquest és el cas del web, gràcies al qual s'han pogut difondre algunes publicacions de l'Institut únicament en versió electrònica. La col·lecció "Quaderns d'Estadística" no té una periodicitat fixa; per tant, continua viva i pot créixer en nous números en els propers anys.

Per conèixer el significat d'aquests camps, consulteu l'apartat Continguts de la fitxa descriptiva de l'actuació estadística.