Saltar al contingut principal

Producció de carn. Per espècies

Producció de carn. 2019 Sacrifici de bestiar i destinació de la carn. Per espècies
Sacrifici de bestiar Destinació de la carn
caps sacrificats (unitats) pes en canal (tones) consum directe (tones) consum industrial (tones)
Boví 541.737 141.702 129.641 12.062
Boví major (1) 22.865 6.564 5.989 575
Resta boví 518.872 135.138 123.651 11.487
Oví 1.158.517 15.594 14.447 1.147
Oví major 8.431 159 157 2
Xais 1.150.086 15.435 14.290 1.145
Cabrum 114.578 517 503 14
Porcí 22.451.793 1.888.708 828.745 1.059.963
Garrins 10.335 60 60 0
Resta porcí 22.441.458 1.888.648 828.685 1.059.963
Equí 2.967 728 677 51
Aviram (2) 194.166 345.956 282.409 63.547
Pollastres d'engreix (broilers) 150.837 267.273 230.929 36.344
Gallines 2.082 5.273 3.677 1.597
Altres aus 41.247 73.409 47.803 25.606
Conills (2) 9.158 10.551 10.548 2.438
Total 227.593.049 2.403.757 1.266.971 1.139.222
Font: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
(1) Vaques que han parit algun cop.
(2) Caps de bestiar en milers.
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Menéame
  • Digg

Compartiu aquesta adreça: https://idescat.cat/pub/aec/457