Skip to main content
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Instituto Nacional de Estadística
Espanya
Real Decreto 1560/1992 de 18 de diciembre
1993
Espanyol
153 Preparación y conservación de frutas y hortalizas
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Aquest codi no té nota explicativa.
TemaDescendents
CodiDescripció
Tema1531Preparación y conservación de patatas
Tema1532Fabricación de jugos de frutas y hortalizas
Tema1533Fabricación de conservas de frutas y hortalizas
TemaCorrespondències CNAE-93 (es)-CNAE-74 (es)
Codi CNAE-74 (es)Partició (*)Descripció
Tema415--Fabricacion de jugos y conservas vegetales
Tema423P6Elaboración de productos alimenticios diversos
Tema425P3Industria vinícola
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CNAE-93 (es)-IAE (es)
Codi IAE (es)Partició (*)Descripció
Tema1*415P2Fabricación de jugos y conservas vegetales
Tema1*423P2Elaboración de productos alimenticios diversos
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CNAE-93 (es)-CNAE-93 REV.1 (es)
Codi CNAE-93 REV.1 (es)Partició (*)Descripció
Tema153--Preparación y conservación de frutas y hortalizas
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat 3 nivells tecnològics
CodiDescripció
19Productos alimenticios, bebidas y tabaco
TemaAgregat 4 nivells tecnològics
CodiDescripció
21Productos alimenticios, bebidas y tabaco