Saltar al contingut principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
--
1988
Català
151 Producció, transformació i conservació de carn, peix, fruita, llegums, hortalisses, olis i greixos
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Aquest codi no té nota explicativa.
TemaDescendents
CodiDescripció
Tema1511Producció, transformació i conservació de carn i productes carnis
Tema1512Elaboració i conservació de peix i productes a base de peix
Tema1513Elaboració i conservació de fruites, llegums i hortalisses
Tema1514Elaboració d'olis i greixos d'origen vegetal i animal
TemaCorrespondències CIIU-REV.3 (ca)-NACE-REV.1 (ca)
Codi NACE-REV.1 (ca)Partició (*)Descripció
Tema151--Indústries càrnies
Tema152--Elaboració i conservació de peix i productes a base de peix
Tema153--Preparació i conservació de fruites i hortalisses
Tema154--Fabricació de greixos i olis (vegetals i animals)
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CIIU-REV.3 (ca)-CIIU-REV.2 (ca)
Codi CIIU-REV.2 (ca)Partició (*)Descripció
Tema311--Fabricació de productes alimentaris
Tema312--Fabricació de productes alimentaris
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat

Aquesta classificació no disposa de formes agregades.