Skip to main content
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Instituto Nacional de Estadística
Espanya
Real Decreto 330/2003 de 14 de marzo
2003
Espanyol
1533 Fabricación de conservas de frutas y hortalizas
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Esta clase comprende también:
*la elaboración de platos preparados y cocinados de frutas y verduras
TemaDescendents
CodiDescripció
Tema15331Preparación de hortalizas congeladas
Tema15332Preparación y conservación de hortalizas no congeladas
Tema15333Preparación y conservación de aceitunas
Tema15334Fabricación de conservas de frutas
TemaCorrespondències CNAE-93 REV.1 (es)-CNAE-93 (es)
Codi CNAE-93 (es)Partició (*)Descripció
Tema1533--Fabricación de conservas de frutas y hortalizas
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CNAE-93 REV.1 (es)-CCAE-93 REV.1 (ca)
Codi CCAE-93 REV.1 (ca)Partició (*)Descripció
Tema1533--Fabricació de conserves de fruites i hortalisses
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat

Aquesta classificació no disposa de formes agregades.