Saltar al contingut principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
Ordre ECF/217/2004, de 15 de juny
2004
Català
15334 Fabricació de conserves de fruites
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Aquesta subclasse comprèn:
- La conservació de fruites: congelació, assecatge, enllaunament, etc.
- La fabricació de productes alimentaris a base de fruites.
- La fabricació de melmelades i gelees de fruites.
- La preparació de fruita seca; torrefacció, etc.
Aquesta subclasse no comprèn:
- La conservació de fruites i fruita seca en sucre (setinatge, gebratge, etc.) (vegeu 15.842).
- La fabricació de sucs de fruites (vegeu 15.32).
- La fabricació de begudes refrescants a base de fruites (vegeu 15.982).
TemaDescendents

Aquesta classificació no disposa de més nivells de desagregació.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CCAE-93 (ca)
Codi CCAE-93 (ca)Partició (*)Descripció
Tema15334--Fabricació de conserves de fruites
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CNAE-93 REV.1 (es)
Codi CNAE-93 REV.1 (es)Partició (*)Descripció
Tema15334--Fabricación de conservas de frutas
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat CCAE-93 REV.1 (ca)

Aquest codi no té forma agregada.

Aquesta classificació disposa de formes agregades a altres nivells.