Saltar al contingut principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
Ordre ECF/217/2004, de 15 de juny
2004
Català
15511 Preparació de llet, fabricació de mantega i altres productes lactis
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Aquesta subclasse comprèn:
- La producció de llet líquida fresca, pasteuritzada, esterilitzada, homogeneïtzada o tractada a altes temperatures, etc.
- La producció de nata a partir de llet.
- L'elaboració de llet en pols o concentrada, ensucrada o sense.
- La producció de mantega.
- La producció de caseïna i lactosa.
- La producció de iogurts i similars.
- La producció de begudes refrescants a base de llet.
Aquesta subclasse no comprèn:
- La producció de llet de vaca en l'explotació ramadera (vegeu 01.210).
TemaDescendents

Aquesta classificació no disposa de més nivells de desagregació.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CCAE-93 (ca)
Codi CCAE-93 (ca)Partició (*)Descripció
Tema15511--Preparació de llet, fabricació de mantega i altres productes lactis
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CNAE-93 REV.1 (es)
Codi CNAE-93 REV.1 (es)Partició (*)Descripció
Tema15511--Preparación de leche, fabricación de mantequilla y otros productos lácteos
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat CCAE-93 REV.1 (ca)

Aquest codi no té forma agregada.

Aquesta classificació disposa de formes agregades a altres nivells.