Skip to main content
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
Ordre ECF/217/2004, de 15 de juny
2004
Català
152 Elaboració i conservació de peix i productes a base de peix
TemaForma abreujada
CodiDescripció
152Elaboració i conservació peix i productes peix
TemaNota explicativa

Aquest codi no té nota explicativa.
TemaDescendents
CodiDescripció
Tema1520Elaboració i conservació de peix i productes a base de peix
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CCAE-93 (ca)
Codi CCAE-93 (ca)Partició (*)Descripció
Tema152--Elaboració i conservació de peix i productes a base de peix
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CNAE-93 REV.1 (es)
Codi CNAE-93 REV.1 (es)Partició (*)Descripció
Tema152--Elaboración y conservación de pescados y productos a base de pescado
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-NACE-REV.1.1 (ca)
Codi NACE-REV.1.1 (ca)Partició (*)Descripció
Tema152--Elaboració i conservació de peix i productes a base de peix
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CCAE-2009 (ca)
Codi CCAE-2009 (ca)Partició (*)Descripció
Tema102--Elaboració i conservació de peix, crustacis i mol·luscos
Tema108P5Fabricació d'altres productes alimentaris
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat CCAE-93 REV.1 (ca)

Aquest codi no té forma agregada.

Aquesta classificació disposa de formes agregades a altres nivells.