Skip to main content
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
Ordre ECF/217/2004, de 15 de juny
2004
Català
1581 Fabricació de pa i de productes de fleca i pastisseria frescos
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Aquesta classe no comprèn:
- La fabricació de pastes alimentàries (vegeu 15.850).
TemaDescendents
CodiDescripció
Tema15811Fabricació de pa i altres productes de fleca frescos
Tema15812Fabricació de productes de pastisseria
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CCAE-93 (ca)
Codi CCAE-93 (ca)Partició (*)Descripció
Tema1581--Fabricació de pa i de productes de fleca i pastisseria frescos
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CNAE-93 REV.1 (es)
Codi CNAE-93 REV.1 (es)Partició (*)Descripció
Tema1581--Fabricación de pan y productos de panadería y pastelería frescos
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-NACE-REV.1.1 (ca)
Codi NACE-REV.1.1 (ca)Partició (*)Descripció
Tema1581--Fabricació de pa i de productes de fleca i pastisseria frescos
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CCAE-2009 (ca)
Codi CCAE-2009 (ca)Partició (*)Descripció
Tema1071--Fabricació de pa i de productes de fleca i pastisseria frescos
Tema1089P2Elaboració d'altres productes alimentaris ncaa
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat CCAE-93 REV.1 (ca)

Aquest codi no té forma agregada.

Aquesta classificació disposa de formes agregades a altres nivells.