Saltar al contenido principal

1511 — Sacrifici de bestiar i conservació de carn

    Aquesta subclasse comprèn:

    • La producció de carn fresca, refrigerada o congelada, en canal i a trossos, de boví, oví, porcí, cabrum i cavallí.

    Aquesta subclasse comprèn també:

    • La producció de pells procedents d'escorxadors.
    • L'extracció de greixos comestibles d'origen animal.
    • El tractament de despulles d'animals.
    • La producció de llana d'escorxador.

    Aquesta subclasse no comprèn:

    • L'extracció de greixos comestibles d'aus (vegeu 15.12).
    • L'envasament de carn per compte propi associat al seu comerç a l'engròs (vegeu 51.321).
    • L'envasament de carn per compte d'altri (vegeu 74.820).
    Descendentes
    Código Descripción
    15111 Sacrifici de bestiar
    15112 Especejament de bestiar
    Correspondencia con CCAE-93 (ca)
    Código Descripción
    1511 Sacrifici de bestiar i conservació de carn
    Correspondencia con CNAE-93 REV.1 (es)
    Código Descripción
    1511 Sacrificio de ganado y conservación de carne
    Correspondencia con NACE-REV.1.1 (ca)
    Código Descripción
    1511 Sacrifici de bestiar i conservació de carn
    Correspondencia con CCAE-2009 (ca)
    Código Descripción Particiones
    1011 Sacrifici de bestiar i conservació de carn 2