Saltar al contenido principal
Organisme responsable
Àmbit d'aplicació
Referència normativa
Any d'entrada en vigor
Idioma
Institut d'Estadística de Catalunya
Catalunya
Ordre ECF/217/2004, de 15 de juny
2004
Català
15420 Fabricació d'olis i greixos refinats
TemaForma abreujada

Aquest codi no té forma abreujada.
TemaNota explicativa

Aquesta subclasse comprèn:
- La producció d'olis vegetals refinats: d'oliva, soia, etc.
- El processament d'olis vegetals i animals: bufada, cocció, oxidació, polimerització, deshidratació, hidrogenació, etc.
- La producció de residus resultants del tractament de substàncies greixoses i ceres d'origen animal o vegetal.
Aquesta subclasse no comprèn:
- La producció d'oli d'oliva a partir d'oliva de producció pròpia exclusivament; sense comprar olives a d'altri (vegeu 01.133).
- La producció d'olis i greixos animals no comestibles (vegeu 15.413).
- L'obtenció d'olis de peix i de mamífers marins (vegeu 15.413).
- L'elaboració d'oli de blat de moro (vegeu 15.620).
TemaDescendents

Aquesta classificació no disposa de més nivells de desagregació.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CCAE-93 (ca)
Codi CCAE-93 (ca)Partició (*)Descripció
Tema15420--Fabricació d'olis i greixos refinats
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaCorrespondències CCAE-93 REV.1 (ca)-CNAE-93 REV.1 (es)
Codi CNAE-93 REV.1 (es)Partició (*)Descripció
Tema15420--Fabricación de aceites y grasas refinadas
(*) Pn, on P indica una correspondència parcial i n el nombre de codis amb els quals es relaciona.
TemaAgregat CCAE-93 REV.1 (ca)

Aquest codi no té forma agregada.

Aquesta classificació disposa de formes agregades a altres nivells.