Saltar al contingut principal

0163 — Activitats de preparació posterior a la collita

    Aquesta classe comprèn:

    • La preparació de les collites per als mercats primaris (la neteja, la poda, la classificació, la desinfecció, l'assecatge, l'encerament i l'abrillantatge).
    • El desmotatge del cotó.
    • La preparació de les fulles del tabac (per exemple, l'assecatge).
    • La preparació dels grans de cacau (per exemple, la pelada).
    • L'encerament de la fruita.
    • L'assecatge al sol de fruites i verdures.
    • L'assecatge al sol del tabac (febrer 2017).
    • L'assecatge al sol d’herbes i espècies (febrer 2017).

    Aquesta classe no comprèn:

    • La preparació dels productes agraris per part de l'agricultor (vegeu 011, 012 i 013).
    • Les activitats posteriors a la collita amb l'objectiu de millorar la qualitat de la reproducció de les llavors (vegeu 0164).
    • Les activitats de desnervar i assecar el tabac (vegeu 1200).
    • Les activitats tècniques de mercat efectuades per intermediaris a comissió i per associacions cooperatives (vegeu 46).
    • El comerç a l'engròs de matèries primeres agràries (vegeu 462).

    Descendents

    Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.

    Proposta d'etiqueta curta

    Activitats preparació posterior a la collita

    Correspondència amb NACE-REV.2 (en)
    Codi Descripció
    0163 Post-harvest crop activities