Saltar al contingut principal

1012 — Sacrifici i conservació de volateria

    Aquesta classe comprèn:

    • El sacrifici d'aus.
    • La preparació i envasament de carn d'aviram per compte propi, no associat al comerç.
    • La producció de carn fresca, refrigerada o congelada d'aus en porcions individuals.
    • L' extracció de greixos comestibles d'aus.

    Aquesta classe comprèn també:

    • La producció de plomes.

    Aquesta classe no comprèn:

    • L' envasament de carn d'aviram per compte d'altri (vegeu 8292).

    Descendents

    Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.

    Proposta d'etiqueta curta

    Sacrifici i conservació volateria

    Correspondència amb CCAE-93 REV.1 (ca)
    Codi Descripció Particions
    1512 Sacrifici i conservació de volateria 2
    Correspondència amb CNAE-2009 (es)
    Codi Descripció
    1012 Procesado y conservación de volatería
    Correspondència amb NACE-REV.2 (en)
    Codi Descripció
    1012 Processing and preserving of poultry meat