Saltar al contingut principal

1054 — Preparació de llet i altres productes lactis

    Aquesta classe comprèn:

    • La producció de llet líquida fresca, pasteuritzada, esterilitzada, homogeneïtzada o tractada a altes temperatures.
    • La producció de begudes a base de llet.
    • La producció de nata a partir de llet líquida fresca, pasteuritzada, esterilitzada i homogeneïtzada.
    • L'elaboració de llet en pols o concentrada, ensucrada o no.
    • La producció de llet o nata en forma sòlida.
    • La producció de mantega.
    • La producció de iogurts i similars.
    • La producció de lactosèrum.
    • La producció de caseïna i lactosa.

    Aquesta classe no comprèn:

    • La producció de llet crua de vaca (vegeu 0141).
    • La producció de llet crua d'ovella, cabra, euga, burra, camella i similars (vegeu 0143, 0144 i 0145).
    • La producció de succedanis de la llet i el formatge no lactis (vegeu 1089).

    Descendents

    Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.

    Proposta d'etiqueta curta

    Preparació llet i altres productes lactis

    Correspondència amb NACE-REV.2 (en)
    Codi Descripció Particions
    1051 Operation of dairies and cheese making 2