Saltar al contingut principal

1085 — Elaboració de menjars i plats preparats

    Aquesta classe comprèn:

    • L'elaboració de menjar i plats preparats (cuinats, condimentats i similars) per al consum; congelats, envasats al buit o enllaunats. Aquests productes se solen envasar i etiquetar per a la revenda.

    Aquesta classe comprèn també:

    • L'elaboració de plats de carn.
    • L'elaboració de plats a base de peix, fins i tot les fritades.
    • L'elaboració de plats a base d'hortalisses.
    • L'elaboració de pizzes congelades o conservades per qualsevol altre mètode.
    • L'elaboració de plats i menjars locals i regionals.

    Aquesta classe no comprèn:

    • La venda al detall de menjars i plats preparats en establiments (vegeu 4711 i 4729).
    • La venda a l'engròs de menjars i plats preparats. (vegeu 4638).
    • Els serveis de menjars preparats (vegeu 5629).
    • L'elaboració de productes alimentaris preparats peribles, com ara els sandvitxos, pizza fresca (sense fornejar) (vegeu 1089).

    Descendents

    Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.

    Proposta d'etiqueta curta

    Elaboració menjars i plats preparats

    Correspondència amb CNAE-2009 (es)
    Codi Descripció
    1085 Elaboración de platos y comidas preparados
    Correspondència amb NACE-REV.2 (en)
    Codi Descripció
    1085 Manufacture of prepared meals and dishes