Saltar al contingut principal

Aquesta classe comprèn:

  • L'elaboració de vins.
  • L'elaboració de vins escumosos.
  • L'elaboració de vi a partir de most concentrat.

Aquesta classe comprèn també:

  • La mescla, la depuració i l'embotellament de vins.
  • L'elaboració de vi baix en alcohol o sense alcohol.

Aquesta classe no comprèn:

  • L'embotellament i l'etiquetatge com a part de la venda a l'engròs (vegeu 4634) i si es duu a terme per compte d'altri (vegeu 8292).

Descendents

Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.

Proposta d'etiqueta curta

Elaboració vins

Correspondència amb CCAE-93 REV.1 (ca)
Codi Descripció Particions
1593 Elaboració de vins
5134 Comerç a l'engròs de begudes 2
Correspondència amb CNAE-2009 (es)
Codi Descripció
1102 Elaboración de vinos
Correspondència amb NACE-REV.2 (en)
Codi Descripció
1102 Manufacture of wine from grape