Saltar al contenido principal

1062 — Fabricació de midons i productes amilacis

    Aquesta classe comprèn:

    • L'elaboració de midons i fècules d'arròs, patata, blat de moro i similars.
    • La trituració de blat de moro humit.
    • L'elaboració de glucosa, xarop de glucosa, maltosa, inulina i similars.
    • L'elaboració de gluten.
    • L'elaboració de tapioca i succedanis de tapioca preparats a base de midons.
    • L'elaboració d'oli de blat de moro.

    Aquesta classe no comprèn:

    • L'elaboració de lactosa (sucre lacti) (vegeu 1054).
    • La producció de sucre de canya o bleda-rave sucrera (remolatxa sucrera) (vegeu 1081).

    Descendentes

    Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.

    Propuesta de hashtag corto

    Fabricació midons i productes amilacis

    Correspondencia con CCAE-93 REV.1 (ca)
    Código Descripción
    1562 Fabricació de midons i productes amilacis
    Correspondencia con CNAE-2009 (es)
    Código Descripción
    1062 Fabricación de almidones y productos amiláceos
    Correspondencia con NACE-REV.2 (en)
    Código Descripción
    1062 Manufacture of starches and starch products