Saltar al contenido principal

1084 — Elaboració d'espècies, salses i condiments

    Aquesta classe comprèn:

    • L'elaboració d'espècies, salses i condiments:
      • Maionesa.
      • Farina de mostassa, mostassa preparada i similars.
    • Vinagre.

    Aquesta classe comprèn també:

    • La preparació de la sal per al consum, per exemple, sal iodada.
    • L'assecatge d’herbes i espècies, utilitzant mètodes industrials, en els quals les herbes i espècies són liofilitzades i congelades i assecades pel mateix procediment (febrer 2017).

    Aquesta classe no comprèn:

    • El conreu d'espècies (vegeu 0128).

    Descendentes

    Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.

    Propuesta de hashtag corto

    Elaboració espècies, salses i condiments

    Correspondencia con CCAE-93 REV.1 (ca)
    Código Descripción Particiones
    1440 Producció de sal 3
    1587 Elaboració d'espècies, salses i condiments
    Correspondencia con CNAE-2009 (es)
    Código Descripción
    1084 Elaboración de especias, salsas y condimentos
    Correspondencia con NACE-REV.2 (en)
    Código Descripción
    1084 Manufacture of condiments and seasonings