Saltar al contingut principal

1083 — Elaboració de cafè, te i infusions

    Aquesta classe comprèn:

    • El descafeïnament i la torrefacció del cafè.
    • La producció de productes de cafè:
      • Cafè mòlt.
      • Cafè soluble.
      • Extrets i concentrats de cafè.
    • L'elaboració de succedanis del cafè.
    • La mescla de te i d'herba mate.
    • La fabricació d'extrets i preparats a base de te o d'herba mate.

    Aquesta classe comprèn també:

    • L'elaboració d'altres infusions (menta, berbena, camamilla i similars).
    • La producció (farcit) de bossetes de te i cafè en sobres (febrer 2017).

    Aquesta classe no comprèn:

    • L'elaboració d'inulina (vegeu 1062).
    • La fabricació de licors, cervesa, vi i begudes no alcohòliques (vegeu 11).
    • La preparació de productes botànics per a ús farmacèutic (vegeu 2120).

    Descendents

    Aquesta rúbrica no té descendents perquè pertany al nivell més detallat de la classificació.

    Proposta d'etiqueta curta

    Elaboració cafè, te i infusions

    Correspondència amb CCAE-93 REV.1 (ca)
    Codi Descripció
    1586 Elaboració de cafè, te i infusions
    Correspondència amb CNAE-2009 (es)
    Codi Descripció
    1083 Elaboración de café, té e infusiones
    Correspondència amb NACE-REV.2 (en)
    Codi Descripció
    1083 Processing of tea and coffee