Saltar al contenido principal

1012 — Sacrifici i conservació de volateria

    Aquesta classe comprèn:

    • El sacrifici d'aus.
    • La preparació i envasament de carn d'aviram per compte propi, no associat al comerç.
    • La producció de carn fresca, refrigerada o congelada d'aus en porcions individuals.
    • L' extracció de greixos comestibles d'aus.

    Aquesta classe comprèn també:

    • La producció de plomes.

    Aquesta classe no comprèn:

    • L' envasament de carn d'aviram per compte d'altri (vegeu 8292).

    Descendentes

    Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.

    Propuesta de hashtag corto

    Sacrifici i conservació volateria

    Correspondencia con CCAE-93 REV.1 (ca)
    Código Descripción Particiones
    1512 Sacrifici i conservació de volateria 2
    Correspondencia con CNAE-2009 (es)
    Código Descripción
    1012 Procesado y conservación de volatería
    Correspondencia con NACE-REV.2 (en)
    Código Descripción
    1012 Processing and preserving of poultry meat