Saltar al contenido principal

1054 — Preparació de llet i altres productes lactis

    Aquesta classe comprèn:

    • La producció de llet líquida fresca, pasteuritzada, esterilitzada, homogeneïtzada o tractada a altes temperatures.
    • La producció de begudes a base de llet.
    • La producció de nata a partir de llet líquida fresca, pasteuritzada, esterilitzada i homogeneïtzada.
    • L'elaboració de llet en pols o concentrada, ensucrada o no.
    • La producció de llet o nata en forma sòlida.
    • La producció de mantega.
    • La producció de iogurts i similars.
    • La producció de lactosèrum.
    • La producció de caseïna i lactosa.

    Aquesta classe no comprèn:

    • La producció de llet crua de vaca (vegeu 0141).
    • La producció de llet crua d'ovella, cabra, euga, burra, camella i similars (vegeu 0143, 0144 i 0145).
    • La producció de succedanis de la llet i el formatge no lactis (vegeu 1089).

    Descendentes

    Esta rúbrica no tiene descendentes porque pertenece al nivel más detallado de la clasificación.

    Propuesta de hashtag corto

    Preparació llet i altres productes lactis

    Correspondencia con CNAE-2009 (es)
    Código Descripción
    1054 Preparación de leche y otros productos lácteos
    Correspondencia con NACE-REV.2 (en)
    Código Descripción Particiones
    1051 Operation of dairies and cheese making 2